Termeni și Condiții – Contractul aer247.ro cu clienții


Vizitarea, folosirea sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.aer247.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor detaliate mai jos. Pentru folosirea în bune condiții a site-ului recomandăm citirea cu atenție a acestora. R&D TOTAL CONSULTING SRL își rezervă dreptul de a efectua modificări ale acestor prevederi sau ale conținutului site-ului www.aer247.ro fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând pagina „Termeni de utilizare” din subsolul paginilor site-ului.

Compania care administrează site-ul aer247.ro (http://www.aer247.ro), denumit în continuare www.aer247.ro (site-ul), este R&D TOTAL CONSULTING SRL, înregistrată la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul București cu nr. J40/2597/2008 , având Codul Unic de Înregistrare: 23290701 și sediul social în localitatea București, Bdul. Theodor Pallady 9 B, Sector 3.

1.Obligațiile utilizatorilor de înregistrare
Pentru a putea cumpăra de pe www.aer247.ro, trebuie să introduceți datele personale pe website-ul nostru.
În utilizarea serviciului, declarați că veți furniza informații reale, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră.
În situația în care considerăm că această obligație a fost încălcată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fără nicio notificare prealabilă.

2.Prețul și modalități de plată
Prețurile afișate includ Taxa pe Valoarea Adăugată (T.V.A.), în cotă de 19%.
Sistemul de impunere al Taxei pe Valoarea Adăugată – la facturare.
Ofertele promoționale sunt valabile în limita stocului disponibil, atunci când nu este menționată o durată definită a perioadei promoționale.
Prețul de achiziție prezentat pe factură va fi același cu cel prezentat pe site la momentul achiziției, preț la care se vor adăuga și costurile de livrare.
Plata produselor se efectuează cu ordin de plată în avans (O.P.), cu numerar la livrarea produsului, cu cardul de credit sau debit la livrarea produsului, sau cu cardul de credit sau debit la plasarea comenzii online.
Prețul afișat pentru servicii se referă strict pentru comenzile a căror execuție se va face de către R&D TOTAL CONSULTING SRL în Municipiul București. Pentru sistemele de aer condiționat, serviciile de montare, mentenanță și service oferite la nivel național, în funcție de marca produsului achiziționat, lista companiilor acreditate se poate găsi aici (dacă în certificatul de garanție nu sunt făcute alte precizări). La nivel național, costurile pot să difere cu o marjă de +/- 30%. De asemenea, în cazul în care pentru instalare este nevoie de deplasări din orașele de reședință, este posibil să se solicite taxe acoperitoare serviciului de deplasare.

3.Accesul la informațiile de pe http://www.aer247.ro
R&D TOTAL CONSULTING SRL garantează tuturor utilizatorilor acces limitat, în interes personal, pe site-ul aer247.ro și nu le conferă drepturile de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei R&D TOTAL CONSULTING SRL, fără acordul prealabil scris al acesteia.

4.Limitarea răspunderii pentru prețuri
Prețurile prezentate includ TVA (19%), însă nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site-ul aer247.ro acest lucru. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzări în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă fermă sau, în cazul comenzilor cu plată online direct cu cardul de credit, acest preț va fi cel publicat pe site la momentul achiziției. Nu există o limită de preț minimă a comenzii.

5.Limitarea răspunderii pentru livrare
Livrarea produselor are o arie de extindere națională și, astfel, se va face oriunde în România. R&D TOTAL CONSULTING SRL își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților. Livrarea produselor va fi gratuită în București pentru comenzile care depășesc valoarea de 500 Lei (inclusiv TVA). Se va aplica un tarif de livrare pentru comenzile cu un preț mai mic decât această sumă, în cuantum de 30 Lei. Și în cazul comenzilor livrate în provincie, pe lângă tariful perceput de R&D TOTAL CONSULTING SRL pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare plătit direct firmei de curierat ce efectuează transportul produselor, tarif care va fi adus la cunoștința clientului în momentul confirmării comenzii.

R&D TOTAL CONSULTING SRL își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de R&D TOTAL CONSULTING SRL, care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform uzanțelor legii românești. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni încă o dată după ce va restabili contactul cu clientul, moment în care comanda va fi anulată și produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.

6.Limitarea răspunderii pentru plată
Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clienți se poate efectua în avans sau la livrarea produselor. R&D TOTAL CONSULTING SRL își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. Plata în avans se poate realiza prin mandat poștal sau prin ordin de plată; dovada plății trebuie trimisă către R&D TOTAL CONSULTING SRL la adresa de e-mail contact@aer247.ro sau la numarul de telefon 0771 495 204 . Livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul R&D TOTAL CONSULTING SRL. Plata în avans se consideră și plata cu ajutorul cărții de credit online. În acest caz, R&D TOTAL CONSULTING SRL va solicita procesatorului de plăți electronice confirmarea securității și a validității tranzacției și, de asemenea, va efectua verificări suplimentare acolo unde este cazul, înainte de livrarea produselor. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar livrarea nu va fi realizată.